Nova fronta pri Realu: Casillas-Arbeloa

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilec madridskega Reala Álvaro Arbeloa je prepričan, da bi se morala z Ikerjem Casillasom pogovori o nesoglasjih v slačilnici belega baleta. Arbeloa je nedavno dejal, da so nekateri igralci ''sebični'', njegove besede pa naj bi bile namenjene španskemu čuvaju mreže.
Oglej si celoten članek

Álvara Arbeloa se namerava pogovoriti z Ikerjem Casillasom in razrešiti nesoglasja, ki so zaznamovala zadnje mesece sodelovanja z nekdanjim trenerjem Joséjem Mourinhom. Arbeloa se je postavil v bran portugalskemu strategu in dejal, da se je Mourinho brezkompromisno boril za Real, težave pa so se pojavile po tem, ko so nekateri nogometaši pristali na klopi.

Foto: EPA Mourinho Arbeloa Granada Real Madrid Liga BBVA Primera Division Španija liga prv S tem naj bi ciljal na Ikerja Casillasa, ki mu je Mourinho odrekel vlogo prvega vratarja in čuvanje mreže zaupal Diegu Lópezu. Španski mediji so poročali, da Arbeloa in Casillas ne govorita več, medtem ko je Raúl Albiol priznal, da se je njun odnos močno ohladil.

Arbeloa je prepričan, da je prišel čas, da si nalijejo čistega vina. ''Seveda bi se morala pogovoriti. Temu se posveča preveč pozornosti in upam, da se konča. Odnos med dvema osebama ima lahko boljše in slabše trenutke, vendar se stvari uredijo. Prepričan sem, da se bodo tudi tukaj,'' je povedal Arbeloa in dodal, da s svojimi besedami ni ciljal neposredno na Casillasa. ''Ne želim preveč govoriti o Madridu. Preprosto sem izrazil svoje mnenje. Rekel sem, da smo odgovorni vsi, vključno s trenerji, da Madrid ni ničesar dosegel. Bil sem samokritičen in rekel sem, da začenjam pri sebi. Ikerja nisem imenoval. Preveč se je govorilo o tem, potrebno bo iti naprej,'' je dodal 30-letnik.

Arbeloa in Xabi Alonso sta bila v letošnji sezoni tarča kritik zaradi agresivnega pokrivanja Lionela Messija, kar naj bi pripeljalo do slabih odnosov v španski reprezentanci, a nogometaš Reala to zanika. ''Z nekaterimi imam profesionalen odnos, z drugimi prijateljujem. Ni potrebe, da si prijatelj s 23 reprezentanti. Z vsemi se dobro razumem, res pa je, da bi na večerjo odšel samo z nekaterimi. Toda na igrišču bi ubijal za vsakega izmed njih. Pomembno je le, da smo enotni, ko igramo skupaj,'' je zaključil Arbeloa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.