Šport > Nogomet
5 ogledov

Nova fronta pri Realu: Casillas-Arbeloa

iker casillas EPA
Branilec madridskega Reala Álvaro Arbeloa je prepričan, da bi se morala z Ikerjem Casillasom pogovori o nesoglasjih v slačilnici belega baleta. Arbeloa je nedavno dejal, da so nekateri igralci ''sebični'', njegove besede pa naj bi bile namenjene španskemu čuvaju mreže.

Álvara Arbeloa se namerava pogovoriti z Ikerjem Casillasom in razrešiti nesoglasja, ki so zaznamovala zadnje mesece sodelovanja z nekdanjim trenerjem Joséjem Mourinhom. Arbeloa se je postavil v bran portugalskemu strategu in dejal, da se je Mourinho brezkompromisno boril za Real, težave pa so se pojavile po tem, ko so nekateri nogometaši pristali na klopi.

Mourinho Arbeloa Granada Real Madrid Liga BBVA Primera Division Španija liga prv | Avtor: EPA EPA
S tem naj bi ciljal na Ikerja Casillasa, ki mu je Mourinho odrekel vlogo prvega vratarja in čuvanje mreže zaupal Diegu Lópezu. Španski mediji so poročali, da Arbeloa in Casillas ne govorita več, medtem ko je Raúl Albiol priznal, da se je njun odnos močno ohladil.

Arbeloa je prepričan, da je prišel čas, da si nalijejo čistega vina. ''Seveda bi se morala pogovoriti. Temu se posveča preveč pozornosti in upam, da se konča. Odnos med dvema osebama ima lahko boljše in slabše trenutke, vendar se stvari uredijo. Prepričan sem, da se bodo tudi tukaj,'' je povedal Arbeloa in dodal, da s svojimi besedami ni ciljal neposredno na Casillasa. ''Ne želim preveč govoriti o Madridu. Preprosto sem izrazil svoje mnenje. Rekel sem, da smo odgovorni vsi, vključno s trenerji, da Madrid ni ničesar dosegel. Bil sem samokritičen in rekel sem, da začenjam pri sebi. Ikerja nisem imenoval. Preveč se je govorilo o tem, potrebno bo iti naprej,'' je dodal 30-letnik.

Arbeloa in Xabi Alonso sta bila v letošnji sezoni tarča kritik zaradi agresivnega pokrivanja Lionela Messija, kar naj bi pripeljalo do slabih odnosov v španski reprezentanci, a nogometaš Reala to zanika. ''Z nekaterimi imam profesionalen odnos, z drugimi prijateljujem. Ni potrebe, da si prijatelj s 23 reprezentanti. Z vsemi se dobro razumem, res pa je, da bi na večerjo odšel samo z nekaterimi. Toda na igrišču bi ubijal za vsakega izmed njih. Pomembno je le, da smo enotni, ko igramo skupaj,'' je zaključil Arbeloa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.