Šport > Nogomet
18 ogledov

Arbeloa: "Mourinho je izgledal kot zagovornik na sodišču"

Arbeloa Mourinho Real Madrid naslov proslava Madrid prvak prvaki Twitter Reševalni pas/Twitter
Álvaro Arbeloa je še enkrat več brez dlake na jeziku zagovarjal bivšega trenerja madridskega Reala Joséja Mourinha.

V intervjuju za kanal La Sexta je branilec madridskega Reala in španski reprezentant Álvaro Arbeloa branil udejstvovanje Joséja Mourinha na klopi los Blancos.

"Brezkompromisno se je boril za Real Madrid in zaradi tega je požrl veliko žalitev. Zelo malo nas je, ki lahko rečemo, da smo dali vse za Madrid. Posebej igralci, ki smo praviloma skrbeli le zase," je uvodoma dejal bočni branilec.

Arbeloa je podobno povedal že po zadnji prvenstveni tekmi proti Osasuni. Nato je obelodanil tudi nezadovoljstvo, ki je zajelo igralce, ki niso redno igrali. "Na začetku je bilo vse v redu, a to se je spremenilo, ko je kdo končal na klopi. To se vedno dogaja. To se je dogajalo tudi pod Vicentejem (del Bosquejem, op. a.)."

"Rad imam ljudi, ki povejo stvari v obraz"

Glede Mourinhevega značaja je španski reprezentant dejal naslednje: "Rad imam ljudi, ki se komplicirajo in mi povedo stvari v obraz. Če boste vprašali Mourinha, ve, da je naredil napake. Ampak na njegovih novinarskih konferencah je izgledal kot odvetnik, pravni zagovornik. Odšel je s počutjem, da so ga mnogi izdali, posebej igralci."

Realova sedemnajstica je zatrdila, da Portugalca ne vidi več v vlogi trenerja na stadionu Santiago Bernabéu. Pri tem pa je bil kritičen tudi do svojih iger v pretekli sezoni. 

"Moje predstave niso bile najboljše. To je bila najslabša od mojih štirih sezon v Madridu. Tudi moja izključitev v Carigradu ... Moje obnašanje do sodnika takrat ni bilo primerno in je bilo posledica moje razdraženosti in nemoči," je dejal Arbeloa.

"Vem, iz kje prihajajo kritike na moj račun, a Mourinha branim, ker se mi to zdi prav, tako kot moji soigralci," je zaključil nekdanji igralec Liverpoola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.