Šport > Nogomet
22 ogledov

Casillas: "Mourinho je vedno branil Real, ne zamerim mu"

iker casillas diego lopez EPA
Kapetan madridskega Reala, Iker Casillas, ki je proti koncu mandata Joséja Mourinha na stadionu Santiago Bernabéu večino časa preživel na klopi, je zatrdil, da ne kuha nobenih osebnih zamer do novega trenerja Chelseaja.

Portugalski trener José Mourinho, ki je na začetku tega tedna ponovno sedel na klop Chelseaja, je proti koncu svoje triletne vladavine pri madridskem Realu kapetana Ikerja Casillasa redno puščal na klopi, na zadnji prvenstveni tekmi proti Osasuni pa je bil legendarni vratar celo na tribuni. Kljub temu je španski reprezentant zatrdil, da ne čuti nobene osebne zamere do 50-letnega stratega. Čeprav je Mourinho dejal, da Casillas proti moštvu iz Pamplone ni želel braniti zaradi bolečin v hrbtu, kar pa je Španec demantiral.

"Moj hrbet je povsem v redu. Če sem bil pripravljen na igro? Vedno sem pripravljen na igro, sploh po tako dolgi odsotnosti," je "San Iker" ovrgel domneve o lažji poškodbi.

"Mourinho je vedno branil Real Madrid"

V nadaljevanju je poudaril, da Mourinhu želi srečo, a da je vesel, da je vse skupaj za njim. Pohvalil je tudi Portugalčev odnos do kluba.

"Nimam nobenih zamer do Mourinha, niti ne čutim, da mi je delal krivico. To je zdaj v preteklosti. Sprejemal je odločitve, ki so se mu zdele najboljše za klub, sam pa osebno z njim nisem imel problemov," je mirno dejal legendarni vratar.

Del Bosque mu vseeno zaupa

Casillas bo, kljub pomanjkanju tekem, prvi čuvaj mreže španske reprezentance tudi na prihajajočem Pokalu konfederacij, za kar se je zahvalil selektorju Vicenteju del Bosqueju.

"Res cenim zaupanje, ki mi ga izkazuje selektor Del Bosque. Obljubim, da mu bom poplačal s trdim delom. V primerjavi z reprezentančnimi soigralci sem v slabšem položaju zaradi manj odigranih tekem, tako da moram res več delati in ta manjko nadoknaditi," je še dodal Casillas, ki bo v Braziliji s špansko izbrano vrsto prvi favorit za zmagoslavje. 

Komentarjev 1
  • Merkava4 22:48 04.junij 2013.

    Iker sorri, pa ti si idijot na 25 potenco!! Pošl v božjo mater sero domišljavo portugalsko zanikrno....hvala bogu bo prestop njegov pokop!!!