Nova moč v ekipi Tine Maze

Foto: Žurnal24 Jure Hafner - novi član v ekipi Tine Maze.

Your browser doesn’t support HTML5 video

V letošnji sezoni se je trenerski ekipi naše najboljše smučarke Tine Maze pridružil še en slovenski strokovnjak: Jure Hafner. V spodnjem videu si oglejte, kaj je povedal za zurnal24.si.
Oglej si celoten članek

V lanski nadvse uspešni sezoni sta trenerski štab naše najboljše smučarke Tine Maze sestavljala le dva človeka: Andrea Massi in Andrej Perovšek . Pred začetkom letošnje sezone pa se je ekipa Team to aMaze razširila za Jureta Hafnerja . Izkušeni slovenski strokovnjak je dolga leta delal pri hrvaški reprezentanci, kjer je skrbel za Janico Kostelić . Hafner je Tini Maze pomagal že na svetovnem prvenstvu v Val d'Iseru pred drugo vožnjo veleslaloma. Tedaj je Tina po 15. mestu na prvi progi v drugi napredovala do srebrnega odličja. "Okrepili smo se s Hafnerjem, ki je skrbel tudi za Janico Kostelić. Njegovo znanje je nesporno in okrepljeni bomo še lažje tekmovali. Njegovi nasveti bodo zelo pomembni in upam, da bosta s Perovškom dobro delala tudi pri pripravi smuči, saj nam lahko tudi pri tem zelo pomaga," je na novinarski konferenci v prostorih Zavarovalnice Generali Ljubljana , novega sponzorja ekipe, novega člana svoje ekipe predstavila Mazejeva. "Prepričan sem, da bo tudi zaradi prijateljskih odnosov s Hafnerjem naše delo še boljše, " pa je o Hafnerju dejal Massi.

Novega člana Team to aMaze je pred kamero povabil tudi zurnal24.si . Kaj je povedal Hafner, ki mu po prvih vtisih ne manjka smisla za humor, si oglejte v zgornjem videu .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.