Šport
52 ogledov

Nova moč v ekipi Tine Maze

Jure Hafner - novi član v ekipi Tine Maze.
1/2
Žurnal24 main
V letošnji sezoni se je trenerski ekipi naše najboljše smučarke Tine Maze pridružil še en slovenski strokovnjak: Jure Hafner. V spodnjem videu si oglejte, kaj je povedal za zurnal24.si.

V lanski nadvse uspešni sezoni sta trenerski štab naše najboljše smučarke Tine Maze sestavljala le dva človeka: Andrea Massi in Andrej Perovšek . Pred začetkom letošnje sezone pa se je ekipa Team to aMaze razširila za Jureta Hafnerja . Izkušeni slovenski strokovnjak je dolga leta delal pri hrvaški reprezentanci, kjer je skrbel za Janico Kostelić . Hafner je Tini Maze pomagal že na svetovnem prvenstvu v Val d'Iseru pred drugo vožnjo veleslaloma. Tedaj je Tina po 15. mestu na prvi progi v drugi napredovala do srebrnega odličja. "Okrepili smo se s Hafnerjem, ki je skrbel tudi za Janico Kostelić. Njegovo znanje je nesporno in okrepljeni bomo še lažje tekmovali. Njegovi nasveti bodo zelo pomembni in upam, da bosta s Perovškom dobro delala tudi pri pripravi smuči, saj nam lahko tudi pri tem zelo pomaga," je na novinarski konferenci v prostorih Zavarovalnice Generali Ljubljana , novega sponzorja ekipe, novega člana svoje ekipe predstavila Mazejeva. "Prepričan sem, da bo tudi zaradi prijateljskih odnosov s Hafnerjem naše delo še boljše, " pa je o Hafnerju dejal Massi.

Novega člana Team to aMaze je pred kamero povabil tudi zurnal24.si . Kaj je povedal Hafner, ki mu po prvih vtisih ne manjka smisla za humor, si oglejte v zgornjem videu .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.