Nova moč za Domžale in Koper

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dva slovenska prvoligaša sta predstavila novi okrepitvi.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Domžal bodo v spomladanski del sezone krenili močnejši za 32-letnega slovenskega napadalca Ivana Firerja, ki je podpisal enoletno pogodbo. 32-letni Firer je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral že 150 tekem, dosegel pa je tudi 27 zadetkov.

Firer, ki se je leta 2014, v sklopu južnoameriške turneje, nadel tudi reprezentančni dres, z Domžalami trenira že nekaj tednov, s podpisom enoletnega dogovora pa je vnovič združil moči s Simonom Rožmanom, s katerim je sodeloval že v Celju.

Iz Lučkega na Obalo

Novega igralca imajo tudi Koprčani, te je do konca sezone okrepil 22-letni vezist Nermin Hodžić, v Nemčiji rojeni državljan BiH. S Koprom je podpisal pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja.

Hodžić je nazadnje igral v drugi hrvaški ligi, za zagrebško Lučko je jeseni odigral 16 tekem in dosegel tudi zadetek. Hodžić je pred tem igral še za HNK Gorico, Podgrmeč Sanski Most in Rudar Prijedor, v zasedbi trenerja Igorja Pamića pa se je dokazoval že tekom priprav v Medulinu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.