Šport > Nogomet
49 ogledov

Nova moč za Domžale in Koper

Ivan Firer NK Domžale Reševalni pas/Twitter
Dva slovenska prvoligaša sta predstavila novi okrepitvi.

Nogometaši Domžal bodo v spomladanski del sezone krenili močnejši za 32-letnega slovenskega napadalca Ivana Firerja, ki je podpisal enoletno pogodbo. 32-letni Firer je v Prvi ligi Telekom Slovenije odigral že 150 tekem, dosegel pa je tudi 27 zadetkov.

Firer, ki se je leta 2014, v sklopu južnoameriške turneje, nadel tudi reprezentančni dres, z Domžalami trenira že nekaj tednov, s podpisom enoletnega dogovora pa je vnovič združil moči s Simonom Rožmanom, s katerim je sodeloval že v Celju.

Iz Lučkega na Obalo

Novega igralca imajo tudi Koprčani, te je do konca sezone okrepil 22-letni vezist Nermin Hodžić, v Nemčiji rojeni državljan BiH. S Koprom je podpisal pogodbo do konca sezone z možnostjo podaljšanja.

Hodžić je nazadnje igral v drugi hrvaški ligi, za zagrebško Lučko je jeseni odigral 16 tekem in dosegel tudi zadetek. Hodžić je pred tem igral še za HNK Gorico, Podgrmeč Sanski Most in Rudar Prijedor, v zasedbi trenerja Igorja Pamića pa se je dokazoval že tekom priprav v Medulinu.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.