Nova pogodba za trenerja

Foto: Epa Safet Hadžić
Vodstvo nogometnega kluba Olimpija je danes podpisalo novo dveletno pogodbo s trenerjem Safetom Hadžićem.
Oglej si celoten članek

Safet Hadžić se je sestal s predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem, s katerim sta analizirala stanje v moštvu in ocenila dosežene rezultate v tej sezoni, trener pa je predsednika seznanil tudi s svojimi načrti, ki se nanašajo na pripravo moštva za pokalno tekmo in kvalifikacije za evropsko ligo.

Predsednik Mandarić je dosedanje sodelovanje ocenil kot uspešno in konstruktivno, obenem pa izpostavil, da so pred zmaji še številni izzivi, ki zahtevajo trdo delo in disciplino: "Kot sem večkrat poudaril, ima Olimpija to prednost, da ima v svojih vrstah kakovostne trenerje, na katere se lahko zanesemo, kar se je znova potrdilo. Safetu Hadžiću želim še veliko uspehov. Zame je zelo pomembno, da sva se strinjala glede pomena in vloge lastnih mladih nogometašev, ki so zagotovilo prihodnosti kluba. Safet Hadžić bo imel tudi v prihodnje polno podporo vodstva kluba, je pa samoumevno, da vsi pričakujemo tudi rezultate, ki so primerni za Olimpijo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:23 24. Maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.