Šport > Nogomet
167 ogledov

Nova pogodba za trenerja

Safet Hadžić Epa
Vodstvo nogometnega kluba Olimpija je danes podpisalo novo dveletno pogodbo s trenerjem Safetom Hadžićem.

Safet Hadžić se je sestal s predsednikom Olimpije Milanom Mandarićem, s katerim sta analizirala stanje v moštvu in ocenila dosežene rezultate v tej sezoni, trener pa je predsednika seznanil tudi s svojimi načrti, ki se nanašajo na pripravo moštva za pokalno tekmo in kvalifikacije za evropsko ligo.

Predsednik Mandarić je dosedanje sodelovanje ocenil kot uspešno in konstruktivno, obenem pa izpostavil, da so pred zmaji še številni izzivi, ki zahtevajo trdo delo in disciplino: "Kot sem večkrat poudaril, ima Olimpija to prednost, da ima v svojih vrstah kakovostne trenerje, na katere se lahko zanesemo, kar se je znova potrdilo. Safetu Hadžiću želim še veliko uspehov. Zame je zelo pomembno, da sva se strinjala glede pomena in vloge lastnih mladih nogometašev, ki so zagotovilo prihodnosti kluba. Safet Hadžić bo imel tudi v prihodnje polno podporo vodstva kluba, je pa samoumevno, da vsi pričakujemo tudi rezultate, ki so primerni za Olimpijo."

Komentarjev 1
  • selmanovicelvedina 22:23 24.maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

Sorodne novice