Šport > Nogomet
148 ogledov

Eden najboljših strelcev lige podaljšal pogodbo

Shamar Nicholson
Domžalčani so podaljšali pogodbo z Jamajčanom.

Vodstvo slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal je podaljšalo pogodbo z 22-letnim jamajškim napadalcem Shamarjem Nicholsonom. Kot so sporočili iz kluba, je Nicholson, strelec 13 zadetkov v tej sezoni Prve lige Telekom Slovenije, podpisal pogodbo do poletja 2022.

"Ponosen in vesel sem, da smo se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Zaupanje kluba mi veliko pomeni, prav tako tudi moji družini, nova pogodba pa je zame hkrati lepo priznanje za trud in potrditev dobrega dela. Želim si nadaljevati z napredkom, iz tedna v teden postajati še boljši in hkrati v čim večji meri pomagati moji ekipi in soigralcem," je za spletno stran kluba povedal jamajški nogometaš, ki je v dresu te otoške države vknjižil že šest članskih reprezentančnih nastopov.

Za Domžale je od jeseni 2017 zbral 49 tekem, 18 zadetkov in tri podaje. "Izredno smo zadovoljni s Shamarjevim razvojem, kar je seveda plod trdega in načrtnega dela. V času od njegovega prihoda z Jamajke je naredil izreden preskok. Ker si od njega ogromno obetamo, predvsem na najtežjih tekmah, je bila odločitev o podaljšanju našega sodelovanja povsem enostavna. Je v momentu, ko potrebuje predvsem konstantnost, nedvomno pa ima vso našo podporo, zato verjamem, da nam bo skupaj uspelo spisati še veliko lepih trenutkov," pa je dejal športni direktor kluba Matej Oražem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice