Nova prepustil gol Podolskemu

Foto: Žurnal24 Milivoje Novaković je v 82. minuti Kölnu priboril enajstmetrovko. (Foto: Reuters
Milivoje Novaković je na zadnji bundesligaški preizkušnji svojemu Kölnu priboril enajstmetrovko, ki jo je Lukas Podolski z zadetkom pretvoril v minimalno zmago proti Stuttgartu.
Oglej si celoten članek

V 13. kolu Bundeslige je Köln dosegel izjemno pomembno zmago v Stuttgartu (1:0), s katero ni več zadnji na lestvici. Glavna tvorca zmage sta ljubljenca občinstva in prva zvezdnika "kozličkov" Milivoje Novaković in Lukas Podolski. Prvi je enajstmetrovko priboril, drugi pa jo je izvedel.

Zanimivo je, da najstrožje kazni ni izvajal slovenski nogometni reprezentant, ki je na zadnji preizkušnji za Slovenijo zgrešil enajstmetrovko proti Gruziji. Morda je prav to vplivalo, da je izvajanje prepustil nemškemu reprezentantu. "Pomislil sem, prevzemi odgovornost in nam pribori tri točke," je dejal Podolski in dodal, da se je pred tem posvetoval z Novakovićem, ki mu je dejal, naj strelja, če želi.

"Pri enajstmetrovki si lahko le junak ali bedak. Srečen sem, da sem zadel in nam priboril krvavo potrebne tri točke," je še dejal Podolski, ki je po tekmi skupaj z Novo zaradi ekipnega duha požel veliko pozitivnih kritik, tudi zato, ker je dejal, da bo hitri Nova še dosegal gole. Novaković je ob tem dodal: "Ni pomembno, kdo zadene, pomembne so točke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.