Nova smrt na igrišču: pred očmi matere negibno obležal, ni mu bilo pomoči

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Iz Brazilije prihajajo tragične novice o smrti še enega športnika, ki je preminil med tekmo.
Oglej si celoten članek

Športni svet pretresa nova tragedija, potem ko je tekom futsal tekme v brazilskem Soledadeu preminil komaj 18-letni nadarjeni Brazilec Guilherme Carvalho Castaman.

Do grozljivega dogodka je prišlo, ko je izvedel udarec iz avta, nato se še nekako ujel in pristal na rezervni klopi, a je kmalua izgubil zavest in se zrušil po tleh.

Čeprav so mu hitro priskočili na pomoč, ga oživljali in prepeljali v bližnjo bolnišnico, so lahko zdravniki le še potrdili smrt mladega nogometaša.

Viri poročajo, da vzrok za smrt zaenkrat še ni znan ter da je bila celotni tragediji priča tudi nogometaševa mati, ki ga je vzpodbujala s tribun.

"Za vedno bo ostal naše dete," naj bi bile njene besede ob slovesu od sina.

Pretresljivi posnetek (ni za občutljive) si lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 11:45 19. November 2023.

    Pa pravijo, da so boljše voznice! Statistično res, ker naredijo 10xmanj km kot tale kura vsega 2m!

  • 10:50 19. November 2023.

    Sedaj so vrli "znanstveniki" ugotovili, da so srčni zastoji povezani s podnebnimi spremembami! Da je to res, potrjuje dejstvo, da …

  • 03:53 19. November 2023.

    Tisti, ki vam iz katerega koli razloga še ni jasno, lahko spodaj preberete vseh 1011 študij, ki dokazujejo povezavo cepiv …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.