Šport > Nogomet
10666 ogledov

Nova smrt na igrišču: pred očmi matere negibno obležal, ni mu bilo pomoči

Sveča Profimedias
Iz Brazilije prihajajo tragične novice o smrti še enega športnika, ki je preminil med tekmo.

Športni svet pretresa nova tragedija, potem ko je tekom futsal tekme v brazilskem Soledadeu preminil komaj 18-letni nadarjeni Brazilec Guilherme Carvalho Castaman.

Do grozljivega dogodka je prišlo, ko je izvedel udarec iz avta, nato se še nekako ujel in pristal na rezervni klopi, a je kmalua izgubil zavest in se zrušil po tleh.

Čeprav so mu hitro priskočili na pomoč, ga oživljali in prepeljali v bližnjo bolnišnico, so lahko zdravniki le še potrdili smrt mladega nogometaša.

Viri poročajo, da vzrok za smrt zaenkrat še ni znan ter da je bila celotni tragediji priča tudi nogometaševa mati, ki ga je vzpodbujala s tribun.

"Za vedno bo ostal naše dete," naj bi bile njene besede ob slovesu od sina.

Pretresljivi posnetek (ni za občutljive) si lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • Toma 11:45 19.november 2023.

    Pa pravijo, da so boljše voznice! Statistično res, ker naredijo 10xmanj km kot tale kura vsega 2m!

  • Antivaxer 10:50 19.november 2023.

    Sedaj so vrli "znanstveniki" ugotovili, da so srčni zastoji povezani s podnebnimi spremembami! Da je to res, potrjuje dejstvo, da se američani nočejo več cepit proti kovidu, pfizer pa sešteva izgubo iz naslova cepljenja... Ljudje so spregledali prevaro s cepljenjem, ...prikaži več ki še danes ne rešuje življenj, prej obratno!

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 03:53 19.november 2023.

    Tisti, ki vam iz katerega koli razloga še ni jasno, lahko spodaj preberete vseh 1011 študij, ki dokazujejo povezavo cepiv proti Covidu in srčno žilnimi zapleti... Ker tega ne boste storili, naj povzamem, da se pri enem primeru od 27 ...prikaži več cepljenih lahko pojavijo zapleti hujše narave v obliki miokarditisa, ipd..Običajno ob povečani fizični aktivnosti.. https://m.planet-lepote.com/cepiva-za-covid-19-smrtonosnost-potrjuje-vec-kot-tisoc-znanstvenih-studij/