Nova točka Kralja Kopitarja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hokejisti ekipe Los Angeles Kings so v ligi NHL tokrat ugnali Panterje. Ob zmagi z 2:1 je podajo za prvi zadetek Kraljev prispeval Anže Kopitar.
Oglej si celoten članek

Kopitar je s podajo branilcu Jacku Johnsonu, ki je zadel za 1:0, prekinil niz treh tekem, v katerih ni dosegel točke. Na lestvici strelcev je tako zdrsnil na 15. mesto. Hrušičan je sicer na 25 tekmah v tej sezoni zbral prav toliko točk (10 golov, 15 podaj). Za domačo ekipo je zadetek dosegel še kapetan Dustin Brown, največji delež k zmagi Los Angelesa pa je tokrat prispeval vratar Jonathan Quick. Ta je obranil 97,6 odstotkov strelov na svoja vrata in zbral kar 41 obramb. Panterji s Floride so tako že sedmič zapored klonili proti Kraljem, ki so v pacifiški diviziji zdaj drugi, za prvim Dallasom pa zaostajajo le za točko.

Zvezde iz Dallasa so tokrat doma ugnale Senatorje iz Ottawe (3:2), v derbiju rivalov iz Pittsburgha in Washingtona pa so se zmage z 2:1 veselili Pingvini. Novi trener Washingtona Dale Hunter tako še vedno čaka na prvo zmago na klopi moštva Capitals. Vancouver je tokrat moral priznati premoč Predatorjem iz Nashvilla, ki so z zmago 6:5 prekinili pet tekem trajajoč niz zmag Canucksov.

Preostali rezultati:

Calgary Flames : Columbus Blue Jackets 3:4*

Winnipeg Jets : Phoenix Coyotes 1:0

Carolina Hurricanes : New York Rangers 5:3

San Jose Sharks : Montreal Canadiens 4:3*

* - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.