Nova: Tudi Italija zmaguje s slabo igro

Foto: MC NZS.si Milivoje Novakovič je pred novimi tekmami velik optimist. (Foto: MC NZS.si)
Slovenski nogometni reprezentant Milivoje Novakovič je prepričan, da lahko reprezentanca igra le bolje in je vesel, da so uspeli Alžirijo premagati kljub slabi igri.
Oglej si celoten članek

"Italija je v preteklosti velikokrat nasprotnike premagala s slabo igro," razmišlja najboljši strelec aktualne generacije slovenskih reprezentantov Milivoje Novakovič, ki je proti Alžiriji veliko pretekel, a imel malo priložnosti za napadalne akcije.

"Tekli smo veliko več kot nasprotnik. To, da smo zmagali s slabo igro, je le dodana vrednost. Prepričan sem, da bomo proti ZDA boljši. Vsak od nas bo igral bolje," je prepričan nogometaš Kölna, ki je spregovoril tudi o hrupu, ki ga povzročajo navijači z vuvuzelami. "Soigralca ne slišiš, tudi če stojiš le pet metrov stran od njega. Veliko reprezentanc se pritožuje nad hrupom, vendar pa razumemo, da je to njihov simbol. Moramo se jim prilagoditi," dodaja Novaković, ki je zaradi hrupa vuvuzel bolj slabo slišal tudi slovenske navijače. "Med tekmo je bilo res glasno, navijačev se sploh ne sliši. Po zmagi pa so bili slovenski navijači dovolj glasni. Upam, da se jih bo na naslednji tekmi zbralo še več," še pravi Nova, ki so ga v dosedanjem delu prvenstva najbolj navdušili Nemci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.