Šport
1 ogledov

Nova: Tudi Italija zmaguje s slabo igro

Milivoje Novakovič je pred novimi tekmami velik optimist. (Foto: MC NZS.si) MC NZS.si
Slovenski nogometni reprezentant Milivoje Novakovič je prepričan, da lahko reprezentanca igra le bolje in je vesel, da so uspeli Alžirijo premagati kljub slabi igri.

"Italija je v preteklosti velikokrat nasprotnike premagala s slabo igro," razmišlja najboljši strelec aktualne generacije slovenskih reprezentantov Milivoje Novakovič, ki je proti Alžiriji veliko pretekel, a imel malo priložnosti za napadalne akcije.

"Tekli smo veliko več kot nasprotnik. To, da smo zmagali s slabo igro, je le dodana vrednost. Prepričan sem, da bomo proti ZDA boljši. Vsak od nas bo igral bolje," je prepričan nogometaš Kölna, ki je spregovoril tudi o hrupu, ki ga povzročajo navijači z vuvuzelami. "Soigralca ne slišiš, tudi če stojiš le pet metrov stran od njega. Veliko reprezentanc se pritožuje nad hrupom, vendar pa razumemo, da je to njihov simbol. Moramo se jim prilagoditi," dodaja Novaković, ki je zaradi hrupa vuvuzel bolj slabo slišal tudi slovenske navijače. "Med tekmo je bilo res glasno, navijačev se sploh ne sliši. Po zmagi pa so bili slovenski navijači dovolj glasni. Upam, da se jih bo na naslednji tekmi zbralo še več," še pravi Nova, ki so ga v dosedanjem delu prvenstva najbolj navdušili Nemci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.