Novak brez boja v finale

Foto: Žurnal24 Djokoviću na poti do domačega naslova stoji le še Feliciano López. (Foto: Reuter
Blaž Kavčič je v četrtfinalu Beograda Novaku Djokoviću vzel pet iger. Dan kasneje pa je Srb brez boja napredoval v finale, saj je Janko Tipsarević predal. Tenisači ta teden igrajo še v Münchnu in Estorilu.
Oglej si celoten članek

Srb Novak Djoković in Španec Feliciano López sta finalista teniškega turnirja ATP v Beogradu z nagradnim skladom 417 tisoč evrov. Prvemu nosilcu Djokoviću polfinala ni bilo treba igrati, saj je njegov tekmec in rojak Janko Tipsarević dvoboj zaradi poškodbe predal, López pa je bil s 7:6 (3) in 6:2 boljši od Italijana Filippa Volandrija.

ATP, Beograd, polfinale:

Feliciano López (Špa) : Filippo Volandri (Ita) 7:6 (3), 6:2;
Novak Djoković (Srb/1) : Janko Tipsarević (Srb/7) brez boja.

Nemec Florian Mayer in Rus Nikolaj Davidenko bosta zaigrala v nedeljskem finalu teniškega turnirja ATP v Münchnu z nagradnim skladom 450 tisoč evrov. Petopostavljeni Mayer je v polfinalu s 6:3, 6:4 odpravil rojaka Philippa Petzschnerja, sedmopostavljeni Davidenko pa je izločil Čeha Radeka Štepaneka, ki je zaradi Rusovega vodstva 6:3, 4:0 dvoboj predal.

ATP, München, polfinale:

Florian Mayer (Nem/5) : Philipp Petzschner (Nem) 6:3, 6:4;
Nikolaj Davidenko (Rus/7) : Radek Štepanek (Češ) 6:3, 4:0, predaja.

Španec Fernando Verdasco in Argentinec Juan Martín Del Potro se bosta pomerila v finalu teniškega turnirja ATP v portugalskem Estorilu z denarnim skladom 450 tisoč evrov. Verdasco je bil boljši od Kanadčana Miloša Raonića, ki se je po 6:4 v prvem nizu zaradi poškodbe predal, Argentinec pa je s 6:2 in 7:6 (6) premagal Urugvajca Pabla Cuevasa.

ATP, Estoril, ATP, polfinale:

Fernando Verdasco (Špa/2) : Miloš Raonić (Kan/5) 6:4, predaja;
Juan Martín Del Potro (Arg/8) : Pablo Cuevas (Uru) 6:2, 7:6 (6).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.