Novakovič dvakrat zadel

Foto: Žurnal24 Milivoje Novakovič je Köln popeljal v vodstvo že v četrti minuti.
Slovenski nogometni napadalec Milivoje Novakovič je na nedeljski tekmi dosegel dva zadetka in popeljal svoj FC Köln do zmage nad SC Paderbornom z 2:1.
Oglej si celoten članek

Köln je na svojem RheinEnergie stadionu začel silovito. Dobro igro je s svojim prvim zadetkom že v četrti minuti kronal naš Milivoje Novakovič ter še bolj podžgal soigralce in navijače. Toda zadetek je prebudil tudi goste, nogometaše SC Paderborna, ki so v nadaljevanju zaigrali opazno bolje ter v začetku drugega polčasa (50. minuta) prek Nilsa Döringa tudi izenačili. Toda Köln še ni rekel zadnje. Tik pred zaključnim sodnikovim žvižgom, v 89. minuti, je Novakovič dosegel še drugi zadetek in popeljal Köln do zmage.

Z zmago se je FC Köln uvrstil na šest mesto na lestvici druge nemške lige ter si zagotovil dobro izhodišče v boju za napredovanje v prvo bundesligo. Za našega napadalca sta bila to že osmi in deveti gol v sezoni, s čimer se je uvrstil na prvo mesto na lestvici strelcev, ki si ga deli z napadalcem Borussie Mönchengladbacha Robom Friedom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.