Šport > Nogomet
9 ogledov

Novakovič dvakrat zadel

Milivoje Novakovič je Köln popeljal v vodstvo že v četrti minuti. Žurnal24 main
Slovenski nogometni napadalec Milivoje Novakovič je na nedeljski tekmi dosegel dva zadetka in popeljal svoj FC Köln do zmage nad SC Paderbornom z 2:1.

Köln je na svojem RheinEnergie stadionu začel silovito. Dobro igro je s svojim prvim zadetkom že v četrti minuti kronal naš Milivoje Novakovič ter še bolj podžgal soigralce in navijače. Toda zadetek je prebudil tudi goste, nogometaše SC Paderborna, ki so v nadaljevanju zaigrali opazno bolje ter v začetku drugega polčasa (50. minuta) prek Nilsa Döringa tudi izenačili. Toda Köln še ni rekel zadnje. Tik pred zaključnim sodnikovim žvižgom, v 89. minuti, je Novakovič dosegel še drugi zadetek in popeljal Köln do zmage.

Z zmago se je FC Köln uvrstil na šest mesto na lestvici druge nemške lige ter si zagotovil dobro izhodišče v boju za napredovanje v prvo bundesligo. Za našega napadalca sta bila to že osmi in deveti gol v sezoni, s čimer se je uvrstil na prvo mesto na lestvici strelcev, ki si ga deli z napadalcem Borussie Mönchengladbacha Robom Friedom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.