Novaković iz Kölna k Verdeniku?

Foto: EPA
Foto: EPA
Po izpadu Kölna v drugo nemško Bundesligo je hitro postalo jasno, da Milivoje Novaković v naslednji sezoni ne bo več nosil dresa kozličkov. Nekdanji slovenski reprezentant naj bi kariero nadaljeval na Japonskem pri klubu Omija Ardijak, ki ga s klopi vodi Slovenec Zdenko Verdenik.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim se je na Japonsko podal Zlatan Ljubijankić. V prihodnjih dneh pa bi se mu v deželi vzhajajočega sonca lahko pridružil tudi nekdanji reprezentančni soigralec Milivoje Novaković. Nova je bil v najboljših letih v Kölnu prava ikona, kapetan in ljubljenec navijačev, a stvari se v nogometu hitro spreminjajo. Potem ko so kozlički izpadli iz prve nemške Bundeslige, je hitro postalo jasno, da se čas Novakovića v mestu s čudovito katedralo hitro izteka.

Köln je po izpadu v drugo Bundesligo ostal brez zajetnega kupčka denarja in vodilni možje so napovedali, da se bodo za sodelovanje zahvalili nekaterim najbolje plačanim nogometašem. Med slednje sodi tudi Novaković, ki naj bi na leto v žep pospravil okoli milijona evrov. Če so se pred kratkim omenjali nekateri drugi nemški klubi pa nekateri "vzhodnjaki", se zdi, da bo Nova kariero nadaljeval na Japonskem pri klubu Omija Ardijak, ki ga s klopi vodi nekdanji slovenski selektor Zdenko Verdenik. V primeru, da bo res prišlo do prestopa Novaković ne bo edini Slovenec pri Omiji, saj se je klubu pred kratkim pridružil tudi Zlatan Ljublijankić. Kölnski Express celo piše, da naj bi bile vse vpletene strani že dogovorjene o vseh podrobnostih in do dokončne realizacije prestopa manjka le še podpis na pogodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.