Novaković na izhodnih vratih Kölna?

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Nemški spletni portal express.de, ki podrobno spremlja nogometaše Kölna, je objavil peterico nogometašev, ki bi utegnili zaradi nazadovanja v drugo ligo poleti zapustiti klub. Med njim je tudi Milivoje Novaković.
Oglej si celoten članek

Köln bo 15. junija dobil novega trenerja. Vlogo vrnitve kozličkov v Bundesligo bo prevzel 42-letni Holger Stanislawski.

Trener St. Paulija med letoma 2006 in 2011 ne bo imel tako velikega proračuna, kot ga je imel njegov predhodnik Stale Solbakken v sezoni, v kateri je Köln nazadoval v nižji rang tekmovanja. Varčevali naj bi pri nogometaših z visokimi plačami, med peterico nogometašev na izhodnih vratih pa naj bi bil ob Michaelu Rensingu, Pedru Geromelu, Saschi Rietherju, Martinu Lanigu tudi nekdanji slovenski reprezentant Milivoje Novaković. Drugi Slovenec v klubu Mišo Brečko ni omenjan.

"Želimo obnoviti ekipo, v prihodnosti pa se bomo glede na gospodarske in finančne razmere zanašali na mlade, nadarjene nogometaše," je v obrazložitvi varčevalnih ukrepov dejal generalni direktor Kölna Claus Horstmann in pojasnil, da bi lahko samo s plačami v klubu privarčevali osem milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.