Šport > Nogomet
18 ogledov

Novaković na izhodnih vratih Kölna?

Milivoje Novaković Gregor Katič
Nemški spletni portal express.de, ki podrobno spremlja nogometaše Kölna, je objavil peterico nogometašev, ki bi utegnili zaradi nazadovanja v drugo ligo poleti zapustiti klub. Med njim je tudi Milivoje Novaković.

Köln bo 15. junija dobil novega trenerja. Vlogo vrnitve kozličkov v Bundesligo bo prevzel 42-letni Holger Stanislawski.

Trener St. Paulija med letoma 2006 in 2011 ne bo imel tako velikega proračuna, kot ga je imel njegov predhodnik Stale Solbakken v sezoni, v kateri je Köln nazadoval v nižji rang tekmovanja. Varčevali naj bi pri nogometaših z visokimi plačami, med peterico nogometašev na izhodnih vratih pa naj bi bil ob Michaelu Rensingu, Pedru Geromelu, Saschi Rietherju, Martinu Lanigu tudi nekdanji slovenski reprezentant Milivoje Novaković. Drugi Slovenec v klubu Mišo Brečko ni omenjan.

"Želimo obnoviti ekipo, v prihodnosti pa se bomo glede na gospodarske in finančne razmere zanašali na mlade, nadarjene nogometaše," je v obrazložitvi varčevalnih ukrepov dejal generalni direktor Kölna Claus Horstmann in pojasnil, da bi lahko samo s plačami v klubu privarčevali osem milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.