Novakovič na radarju Olympiacosa

Foto: Gregor Katič Milivoje Novakovič je pred dnevi zgladil številne nesporazume s trenerjem Kölna
Udarni napadalec Slovenije Milivoje Novakovič utegne do konca poletnega prestopnega roka zamenjati klubske barve. Po poročanju Kölnische Rundschau se za napadalca Kölna zanima Olympiacos.
Oglej si celoten članek

Grški velikan Olympiacos se v letošnji sezoni ni uspel prebiti v elitno Ligo prvakov, na kar so se v Atenah odzvali s številnimi okrepitvami. Pri rdeče-belih so se namreč odločili, da bodo v naslednji sezoni napadli vrh grške lige, ob tem pa si želijo tudi odmevnega dosežka v Evropi. V Atene so tako za skupno 6,7 milijona evrov že prišli Ariel Ibagaza, Dennis Rommedahl, Albert Riera in Jose Holobas. Nemški strateg Ewald Lienen pa menda še nima dovolj in si je v svojih vrstah zaželel tudi Milivoja Novakoviča. Grki naj bi zdajšnjemu klubu slovenskega reprezentanta Kölnu ponudili dva milijona evrov odškodnine.

Če bo Novakovič res prestopil v Olympiacos, bo že četrti Slovenec, ki bo oblekel majico tega grškega velikana. V vročih Atenah so že navduševali Džoni Novak, Zlatko Zahovič in Mirnes Šišić, medtem ko je Srečko Katanec nekaj časa preživel na klopi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.