Šport > Nogomet
14 ogledov

Novakovič na radarju Olympiacosa

Milivoje Novakovič je pred dnevi zgladil številne nesporazume s trenerjem Kölna Gregor Katič
Udarni napadalec Slovenije Milivoje Novakovič utegne do konca poletnega prestopnega roka zamenjati klubske barve. Po poročanju Kölnische Rundschau se za napadalca Kölna zanima Olympiacos.

Grški velikan Olympiacos se v letošnji sezoni ni uspel prebiti v elitno Ligo prvakov, na kar so se v Atenah odzvali s številnimi okrepitvami. Pri rdeče-belih so se namreč odločili, da bodo v naslednji sezoni napadli vrh grške lige, ob tem pa si želijo tudi odmevnega dosežka v Evropi. V Atene so tako za skupno 6,7 milijona evrov že prišli Ariel Ibagaza, Dennis Rommedahl, Albert Riera in Jose Holobas. Nemški strateg Ewald Lienen pa menda še nima dovolj in si je v svojih vrstah zaželel tudi Milivoja Novakoviča. Grki naj bi zdajšnjemu klubu slovenskega reprezentanta Kölnu ponudili dva milijona evrov odškodnine.

Če bo Novakovič res prestopil v Olympiacos, bo že četrti Slovenec, ki bo oblekel majico tega grškega velikana. V vročih Atenah so že navduševali Džoni Novak, Zlatko Zahovič in Mirnes Šišić, medtem ko je Srečko Katanec nekaj časa preživel na klopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.