Novaković 'out' vsaj mesec in pol

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni napadalec Milivoje Novaković se je na tekmi s Švico poškodoval in bo kar nekaj časa odsotrn z zelenic.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Milivoje Novaković je na kvalifikacijski tekmi med Švico in Slovenijo v 55. minuti tekme pri padcu utrpel hujšo poškodbo desne rame, zaradi česar je bil takoj prepeljan v bolnišnico v Baslu.

Slikovna diagnostika je pokazala, da gre za “izpah ključnice” (acromio-clavicularna syndesmosa). Na srečo pa druge strukture niso poškodovane. "Po posvetu z zdravniško službo je bila sprejeta odločitev, da bo zdravljenje potekalo konzervativno, povratek na igrišča pa pričakujemo čez predvidoma šest do osem tednov," so sporočili z Nogometne zveze Slovenije. Najboljši slovenski strelec v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 bo tako manjkal tudi na bližajoči se tekmi z Estonijo.

Slovenija je v Baslu sicer vodila z 2:0, a nato v zadnjih 15 minutah dvoboja prejela kar tri zadetke in ostala brez zelo pomembnih točk v boju za uvrstitev na Euro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.