Šport > Nogomet
55 ogledov

Novaković 'out' vsaj mesec in pol

(Švica - Slovenija) euro 2016 kvalifikacije EPA
Slovenski reprezentančni napadalec Milivoje Novaković se je na tekmi s Švico poškodoval in bo kar nekaj časa odsotrn z zelenic.

Slovenski nogometni reprezentant Milivoje Novaković je na kvalifikacijski tekmi med Švico in Slovenijo v 55. minuti tekme pri padcu utrpel hujšo poškodbo desne rame, zaradi česar je bil takoj prepeljan v bolnišnico v Baslu.

Slikovna diagnostika je pokazala, da gre za “izpah ključnice” (acromio-clavicularna syndesmosa). Na srečo pa druge strukture niso poškodovane. "Po posvetu z zdravniško službo je bila sprejeta odločitev, da bo zdravljenje potekalo konzervativno, povratek na igrišča pa pričakujemo čez predvidoma šest do osem tednov," so sporočili z Nogometne zveze Slovenije. Najboljši slovenski strelec v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2016 bo tako manjkal tudi na bližajoči se tekmi z Estonijo.

Slovenija je v Baslu sicer vodila z 2:0, a nato v zadnjih 15 minutah dvoboja prejela kar tri zadetke in ostala brez zelo pomembnih točk v boju za uvrstitev na Euro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.