Nove težave: odpadel še Cahill

Foto: EPA
Foto: EPA
Gary Cahill je tudi uradno ostal brez nastopa na prihajajočem evropskem prvenstvu, potem ko je na prijateljski tekmi z Belgijo trčil z vratarjem Joejem Hartom in utrpel dvojni zlom čeljusti.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni selektor Roy Hodgson se je znašel v novih težavah. Potem ko je s seznama potnikov že črtal poškodovana Garetha Barryja in Franka Lamparda, se je moral v nedeljo odreči še uslugam Garyja Cahilla.

Branilec evropskega prvaka Chelseaja se je poškodoval na prijateljski tekmi proti Belgiji, ko je trčil z vratarjem Joejem Hartom, zaradi dvojnega zloma čeljusti bo moral nekaj časa ostati v zdravniški oskrbi.

Namesto njega je selektor v reprezentanco povabil Martina Kellyja. Nogometaš iz Liverpoola je bil že na uvodnem delu priprav, odigral je tudi nekaj minut na prijateljski tekmi proti Norveški, kar je bil njegov reprezentančni debi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.