Šport
13 ogledov

Nove težave: odpadel še Cahill

Gary Cahill Anglija angleška nogometna reprezentanca EPA
Gary Cahill je tudi uradno ostal brez nastopa na prihajajočem evropskem prvenstvu, potem ko je na prijateljski tekmi z Belgijo trčil z vratarjem Joejem Hartom in utrpel dvojni zlom čeljusti.

Angleški nogometni selektor Roy Hodgson se je znašel v novih težavah. Potem ko je s seznama potnikov že črtal poškodovana Garetha Barryja in Franka Lamparda, se je moral v nedeljo odreči še uslugam Garyja Cahilla.

Branilec evropskega prvaka Chelseaja se je poškodoval na prijateljski tekmi proti Belgiji, ko je trčil z vratarjem Joejem Hartom, zaradi dvojnega zloma čeljusti bo moral nekaj časa ostati v zdravniški oskrbi.

Namesto njega je selektor v reprezentanco povabil Martina Kellyja. Nogometaš iz Liverpoola je bil že na uvodnem delu priprav, odigral je tudi nekaj minut na prijateljski tekmi proti Norveški, kar je bil njegov reprezentančni debi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.