Novi ljubljenec Florijanov?

Foto: Žurnal24 Bo Aleksej Peskov novi ljubljenec navijaške skupine Celja Pivovarne Laško ozirom
Nov član rokometnega kluba Celja Pivovarne Laško je 24-letni Aleksej Peskov, desni zunanji igralec. Rus je slovenskim državnim prvakom obljubil dveinpolletno zvestobo.
Oglej si celoten članek

Nov član rokometnega kluba Celja Pivovarne Laško je 24-letni Aleksej Peskov, desni zunanji igralec. Rus, ki je v prvi polovici sezone nosil dres Čehovskih medvedov, je slovenskim državnim prvakom obljubil dveinpolletno zvestobo. Ruski orjak se je med reprezentančnim premorom že mudil na preizkušnji v knežjem mestu, za rumeno-zelene odigral prijateljsko tekmo, danes pa se je vrnil v Celje in podpisal pogodbo. Dva metra visoki in sto kilogramov težki igralec v drugem delu Lige prvakov ne bo mogel nastopati za slovenske prvake, saj je v prvem delu tekmovanja branil barve Čehovskih medvedov. Bo pa lahko nastopil v nadaljevanju državnega prvenstva, zaigral pa bo, ko bo pripravljen, je pojasnil direktor kluba Mijo Zorko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.