Šport
12 ogledov

Novi ljubljenec Florijanov?

Bo Aleksej Peskov novi ljubljenec navijaške skupine Celja Pivovarne Laško ozirom Žurnal24 main
Nov član rokometnega kluba Celja Pivovarne Laško je 24-letni Aleksej Peskov, desni zunanji igralec. Rus je slovenskim državnim prvakom obljubil dveinpolletno zvestobo.

Nov član rokometnega kluba Celja Pivovarne Laško je 24-letni Aleksej Peskov, desni zunanji igralec. Rus, ki je v prvi polovici sezone nosil dres Čehovskih medvedov, je slovenskim državnim prvakom obljubil dveinpolletno zvestobo. Ruski orjak se je med reprezentančnim premorom že mudil na preizkušnji v knežjem mestu, za rumeno-zelene odigral prijateljsko tekmo, danes pa se je vrnil v Celje in podpisal pogodbo. Dva metra visoki in sto kilogramov težki igralec v drugem delu Lige prvakov ne bo mogel nastopati za slovenske prvake, saj je v prvem delu tekmovanja branil barve Čehovskih medvedov. Bo pa lahko nastopil v nadaljevanju državnega prvenstva, zaigral pa bo, ko bo pripravljen, je pojasnil direktor kluba Mijo Zorko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.