Novi podatki o Dončićevi poškodbi in vrnitvi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Trener Dallasa je podal napoved o rehabilitaciji slovenskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v noči na nedeljo po srednjeevropskem času gostovali pri Charlotte Hornets in prišli do zanesljive zmage (100:116).

NBA Dallas brez evropskih zvezdnikov do gladke zmage

Telički so srečanje odigrali brez Kristapsa Porzingisa in Luka Dončića, slednji še vedno celi poškodbo gležnja.

V Dallasu doslej niso špekulirali glede datuma njegove vrnitve, po obračunu v Carolini pa je trener Rick Carlisle pojasnil, da je Dončićev povratek na parket blizu.

"Luki gre dobro," je Carlislove besede prenesel RotoWire. "Upam, da bo lahko zaigral še pred All-Star premorom. To so moje želje. Ni stoodstotno, da se bo vrnil, a vsi v klubu si to želimo."

Okrepitev Dončić tik pred tem, da dobi pomoč nekdaj drugega na naboru

All-Star vikend se bo odvil med 14. in 16. februarjem v Chicagu. Tam bo Dončić nastopil na tekmi vzhajajočih zvezd v petek in na osrednjem dogodku v nedeljo.

Dallas bo pred All-Star dogajanjem v "vetrovnem mestu" odigral še dve srečanji. Prvo v noči na torek doma proti Utahu, naslednje pa v noči na četrtek prav tako doma proti Sacramentu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.