Šport > Košarka
2705 ogledov

Dončić tik pred tem, da dobi pomoč nekdaj drugega na naboru

Michael Kidd-Gilchrist Profimedia
Vodstvo Dallasa se trudi v klub pripeljati novega igralca.

Dallas Mavericks so imeli v zadnjem času precej težav s poškodbami, dolgo časa bo tako odsoten Dwight Powell, še eno tekmo pa je sinoči izpustil Luka Dončić, ki pa naj bi se kmalu vrnil v pogon. A vodilni možje v pomembnem lov na končnico ne želijo reči prepuščati naključju. Zato nameravajo v klub pripeljali novega košarkarja.

Za Dallas bi tako po pisanju izjemno priznanega in zanesljivega Adriana Wojnarowskega lahko zaigral Michael Kidd-Gilchrist. Gre za košarkarja, ki je bil na naboru leta 2012 izbran kot drugi s strani moštva Charlotte Bobcats, pred njim je New Orleans izbral le njegovega soigralca z univerze Kentucky Anthonyja Davisa. Za MKG-jem so bili med drugimi sicer izbrani takšni asi kot so Bradley Beal (3. pick), Damian Lillard (6.), Harrison Barnes (7.), Andre Drummond (9.), pa tudi Draymond Green (35.) in Khris Middleton (39). Če omenjeni košarkarji zdaj sodijo med bolj znane košarkarje v ligi NBA, pa Kidd-Gilchrist ni opravičil visokih pričakovanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice