Novi premiki v primeru Messi, Pariz na nogah

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden najbolj odmevnih prestopov vseh časov je tik pred vrati.
Oglej si celoten članek

Argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi je po poročanju francoskega dnevnika L'Equipe dosegel dogovor s francoskim prvoligašem Paris Saint-Germainom. 

Štiriintridesetletnega Argentinca, ki se je od Barcelone poslovil po enaindvajsetih letih, v naslednjih nekaj urah pričakujejo v francoski prestolnici. 

Presenečeni? Messi razkril največje obžalovanje

"Messi, vse je odločeno," je v svoji spletni izdaji zapisal L'Equipe. Novinarska konferenca je v Parizu predvidena v sredo.

Šestkratni najboljši nogometaš sveta bi moral po poročanju L'Equipa danes zvečer opraviti zdravniški pregled v Parizu in nato podpisati dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono.

La Liga Po Messiju še ena klofuta Barceloni

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.