Novi selektror najprej z BiH

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Nogometna zveza Slovenije je končala pogovore o nasprotnikih na naslednjih dveh prijateljskih tekmah. Februarja prihodnje leto se bo članska reprezentanca v Kopru pomerila z reprezentanco Bosne in Hercegovine, avgusta 2013 pa bodo Slovenci gostovali na Finskem, so sporočili iz NZS.
Oglej si celoten članek

Slovenija se tako po enem letu vrača na koprsko Bonifiko, kjer je nazadnje igrala s Škotsko. Tekma bo na sporedu 6. februarja, začetek tekme pa bo določen v naslednjih tednih.

Slovenija in BiH sta se do zdaj v članski konkurenci pomerili trikrat, dvakrat v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v Franciji leta 1998, nazadnje pa na prijateljski tekmi v Ljudskem vrtu, kjer so gosti slavili s 4:3.

Nogometna zveza Slovenije pa je že dobila tudi nasprotnika za avgustovski prijateljski termin. Slovenska reprezentanca bo odpotovala na Finsko, z reprezentanco katere se je na prijateljski tekmi pomerila že leta 1999, ko se je tekma v Ljubljani končala brez zmagovalca (1:1). Kraj igranja in ura bosta določena naknadno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:40 14. December 2012.

    Prijateljska tekma z BIH bo po moje pravi test za naše fante in oceno ali je bila zamenjava selektorja prava …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.