Novinarka BBC-ja po posnetku seksa okarana s strani šefov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na Otoku je v zadnjih dneh veliko pozornosti požela predstavnica sedme sile.
Oglej si celoten članek

Emma Vardy je angleška novinarka, ki za BBC spremlja politično dogajanje. 39-letna Britanka se je rodila v Southamptonu, v zadnjih mesecih pa dela za irsko podružnico slovite birtanske medijske hiše.

Video Lindsey Vonn se je pokazala brez spodnjic!

Vardyjeva je v zvezi z irskim amaterskim nogometašem Aaronom Adamsom, članom severnoirskega kluba Belfast Ravens. In prav slednji je, skupaj s soigralci, dobil idejo za zbiranje sredstev za ogrožene v času covida-19.

Adams in kolegi so se odločili za snemanje videa, v katerem je za glasbeno podlago služila skladba zasedbe Queen - I want to break free.

Vse lepo in prav, če delček videa ne bi sestavljali kadri, v katerem se Vardyjeva in Adams pretvarjata, da sta sredi spolnega odnosa.

Foto Svetovni prvak in njegova vroča izbranka uživata v bližini Slovenije

Šefi BBC-ja so Vardyjevo poklicali na zagovor in jo ošteli, poročajo birtanski mediji. Iz videa je bil nato umaknjen del, v katerem se pojavi novinarka, a na spletu se je izvirna verzija seveda že neustavljivo razširila.

BBC je zaradi incidenta vsem zaposlenim poslal elektronsko sporočilo in v njem zabičal, da je potrebno paziti na vsebine, ki jih delijo na spletu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:55 30. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 18:02 29. April 2020.

    Ne razumem: Za kaj s eje pa pretvarjala..? A v živo ni šlo..??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.