Šport > Nogomet
32387 ogledov

Novinarka BBC-ja po posnetku seksa okarana s strani šefov

Emma Vardy Reševalni pas/Twitter
Na Otoku je v zadnjih dneh veliko pozornosti požela predstavnica sedme sile.

Emma Vardy je angleška novinarka, ki za BBC spremlja politično dogajanje. 39-letna Britanka se je rodila v Southamptonu, v zadnjih mesecih pa dela za irsko podružnico slovite birtanske medijske hiše.

Lindsey Vonn brez gat Video Šport Lindsey Vonn se je pokazala brez spodnjic!

Vardyjeva je v zvezi z irskim amaterskim nogometašem Aaronom Adamsom, članom severnoirskega kluba Belfast Ravens. In prav slednji je, skupaj s soigralci, dobil idejo za zbiranje sredstev za ogrožene v času covida-19.

Adams in kolegi so se odločili za snemanje videa, v katerem je za glasbeno podlago služila skladba zasedbe Queen - I want to break free.

Vse lepo in prav, če delček videa ne bi sestavljali kadri, v katerem se Vardyjeva in Adams pretvarjata, da sta sredi spolnega odnosa.

Manuela Raffaeta Foto Šport Svetovni prvak in njegova vroča izbranka uživata v bližini Slovenije

Šefi BBC-ja so Vardyjevo poklicali na zagovor in jo ošteli, poročajo birtanski mediji. Iz videa je bil nato umaknjen del, v katerem se pojavi novinarka, a na spletu se je izvirna verzija seveda že neustavljivo razširila.

BBC je zaradi incidenta vsem zaposlenim poslal elektronsko sporočilo in v njem zabičal, da je potrebno paziti na vsebine, ki jih delijo na spletu.

Komentarjev 2
  • Avatar Kolmeressa
    Kolmeressa 00:55 30.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • kapibara1 18:02 29.april 2020.

    Ne razumem: Za kaj s eje pa pretvarjala..? A v živo ni šlo..??

Sorodne novice