Srbska novinarka: "Tekma odigrana pred milijonom gledalcev, rezultat 5,4"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Novinarka Radio Televizije Vojvodine si je privoščila zelo zabaven spodrsljaj, s katerim je nasmejala športne navdušence.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Vojvodine so se uvrstili v polfinale Srbskega pokala, potem ko so po enajstmetrovkah na domačem igrišču izločili Mladost iz Lučanov.

Tekma se je po rednem delu končala z rezultatom 0:0, medtem ko se je pri izvajanju enajstmetrovk v tragično figuro prelevil Predrag Pavlović, ki edini ni uspel z enajstih metrov premagati nasprotnega vratarja. Serija penalov se je tako zaključila z rezultatom 5:4 v korist Vojvodine.

Napredovanje domačinov, ki so pred tekmo veljali za absolutne favorite, pa ne bi bila ravno posebna zanimiva novica, če ne bi bilo napovedovalke Radio Televizije Vojvodine, ki je poskrbela, da se tekma skromne kvalitete vendarle zapiše v anale.

Po njenem mnenju naj bi se namreč tekma odvila pred kar milijonom gledalcev, medtem ko je Vojvodina tekmo dobila z neverjetnim rezultatom 5,4.

Omenjena novinarka RTV-ja je dokazala, da ni ravno podkovana na športnem področju, a je s svojim simpatičnim spodrsljajem nasmejala številne športne navdušence.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:20 7. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.