Šport > Nogomet
5134 ogledov

Srbska novinarka: "Tekma odigrana pred milijonom gledalcev, rezultat 5,4"

Radio Televizija Vojvodina Reševalni pas/Twitter
Novinarka Radio Televizije Vojvodine si je privoščila zelo zabaven spodrsljaj, s katerim je nasmejala športne navdušence.

Nogometaši Vojvodine so se uvrstili v polfinale Srbskega pokala, potem ko so po enajstmetrovkah na domačem igrišču izločili Mladost iz Lučanov.

Tekma se je po rednem delu končala z rezultatom 0:0, medtem ko se je pri izvajanju enajstmetrovk v tragično figuro prelevil Predrag Pavlović, ki edini ni uspel z enajstih metrov premagati nasprotnega vratarja. Serija penalov se je tako zaključila z rezultatom 5:4 v korist Vojvodine.

Napredovanje domačinov, ki so pred tekmo veljali za absolutne favorite, pa ne bi bila ravno posebna zanimiva novica, če ne bi bilo napovedovalke Radio Televizije Vojvodine, ki je poskrbela, da se tekma skromne kvalitete vendarle zapiše v anale.

Po njenem mnenju naj bi se namreč tekma odvila pred kar milijonom gledalcev, medtem ko je Vojvodina tekmo dobila z neverjetnim rezultatom 5,4.

Omenjena novinarka RTV-ja je dokazala, da ni ravno podkovana na športnem področju, a je s svojim simpatičnim spodrsljajem nasmejala številne športne navdušence.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Weberstella
    Weberstella 01:20 07.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == Hosset.Com