Novinec hodil po Dragiću, ta je reagiral

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Slovenski organizator igre se je znašel sredi manjšega incidenta.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miami Heat so v noči na četrtek po srednjeevropskem času v domači dvorani prekinili zmagoviti niz Boston Celtics (104:98), Kelti so pred tem slavili na kar 16 tekmah zapored.

Posnetek Dragić ustavil zmagoviti nalet Keltov

Prvo ime srečanja je bil Goran Dragić. Ljubljančan je za Vročico zbral 27 točk, štiri asistence in pet skokov, zapletel pa se je tudi v manjši spor.

Tri minute pred koncem zadnje četrtine, ko je Boston skoraj povsem izničil veliko prednost Miamija, je Dragić ob zgrešenem metu padel, letos sicer odlični novinec Jayson Tatum pa je nato malce nespretno tacal po Slovencu.

Dragić, znan po svojem temperamentu, je burno reagiral, toda iz vsega skupaj se ni izcimilo nič, tudi zaradi hitrega posredovanja soigralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.