Dončićev naslednik poizkusil z najbolj norim zabijanjem vseh časov

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Memphisov novinec se je odločil, da poizkusi z znamenitim zabijanjem v stilu Vinca Carterja.
Oglej si celoten članek

Za NBA novincem Ja Morantom je zaenkrat naravnost spektakularna sezona, katero bi skorajda začinil z enim izmed najbolj spektakularnih zabijanj vseh časov.

Z opisom tega zabijanja niti najmanj ne pretiravamo, saj je mnenje večine košarkarskih strokonjakov, da naziv najboljšega zabijanja v svojih rokah drži legendarni Vince Carter, ko je na Olimpijskih igrah leta 2004 spektakularno zabil, ob tem pa naravnost preskočil francoskega velika Federica Weissa.

Zdaj pa ni veliko manjkalo, da bi identično zabijanje videli v izvedbi vsaj zaenkrat najboljšega novinca sezone, le da si je za svojo žrtev izbral dosti znamenitejšega košarkarja, superzvezdnika Kevina Lova.

Morant je namreč na tekmi med svojimi Memphis Grizzlies in Cleveland Cavaliers uspel priti do žoge ter se zeleteti naravnost nad Lova, ki je kot vkopan stal pod obročem. Morant ga je tako preprosto preskočil, a so ga centimetri delili od spektakularnega zabijanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.