Šport > Košarka
2651 ogledov

Dončićev naslednik poizkusil z najbolj norim zabijanjem vseh časov

Ja Morant Reševalni pas/Twitter
Memphisov novinec se je odločil, da poizkusi z znamenitim zabijanjem v stilu Vinca Carterja.

Za NBA novincem Ja Morantom je zaenkrat naravnost spektakularna sezona, katero bi skorajda začinil z enim izmed najbolj spektakularnih zabijanj vseh časov.

Z opisom tega zabijanja niti najmanj ne pretiravamo, saj je mnenje večine košarkarskih strokonjakov, da naziv najboljšega zabijanja v svojih rokah drži legendarni Vince Carter, ko je na Olimpijskih igrah leta 2004 spektakularno zabil, ob tem pa naravnost preskočil francoskega velika Federica Weissa.

Zdaj pa ni veliko manjkalo, da bi identično zabijanje videli v izvedbi vsaj zaenkrat najboljšega novinca sezone, le da si je za svojo žrtev izbral dosti znamenitejšega košarkarja, superzvezdnika Kevina Lova.

Morant je namreč na tekmi med svojimi Memphis Grizzlies in Cleveland Cavaliers uspel priti do žoge ter se zeleteti naravnost nad Lova, ki je kot vkopan stal pod obročem. Morant ga je tako preprosto preskočil, a so ga centimetri delili od spektakularnega zabijanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.