Šport > Košarka
2185 ogledov

Udaril po NBA legendi: "Uničuješ sanje mladega košarkarja!"

Vince Carter
Legendarni košarkar Vince Carter je najavil, da še 22. sezono ostaja v ligi NBA, kar je razburilo nekdanjega odličnega košarkarja.

Potem ko je eden največjih mojstrov zabijanja vseh časov ter NBA legenda Vince Carter naznanil, da bo igral vsaj še eno sezono v ligi NBA, kar bo že njegova 22., se je oglasil nekdanji izjemni košarkar, tako imenovani "Agent Zero", Gilbert Arenas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔜 Vince Carter says he will return for his 22nd season. • #NBA #Vinc#Vinsanity #Sportando

A post shared by Sportando (@sportando) on

Arenas je poudaril, da bo zaradi Carterjeve odločitve vsaj en mlad košarkar ostal prikrajšan za svoje sanje, saj naj bi Carter zasedel nekemu mlademu igralcu mesto v ekipi.

"Spoštujem tvojo ljubezen do igre, toda obstajajo mladi igralci, ki živijo za to, da bi uresničili svoje sanje ter zaigrali v ligi NBA. Tako da vsako leto, ko se vrneš, en igralec ostane brez svojih sanj, saj bodo ekipe vedno izbrale tebe pred njimi," je Arenas preko socialnih omrežij sporočil Carterju.

Legendarnemu Carterju, ki je tekom svoje kariere nastopal za Toronto Raptors, New Jersey Nets, Orlando Magic, Phoenix Suns, Dallas Mavericks, Memphis Grizzlies, Sacramento Kings ter Atlanto Hawks, po koncu sezone poteče pogodba z Atlanto, tako da zaenkrat še ni znano, kje bo ta spektakulerni košarkar nadaljeval svojo kariero.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice