Šport > Košarka
50 ogledov

Strašno: Arenas se šali na račun Rosa

Gilbert Arenas Jordan Bryant James Rose invalid znak Instagram Instagram
Padli zvezdnik lige NBA Gilbert Arenas je z objavo fotografije na Instagramu prekoračil vse meje dobrega okusa.

Gilbert Arenas brez da bi igral trenutno kot član kitajskih Shanghai Sharks zasluži 22,3 milijona dolarjev, dolgoletni član Washington Wizards pa v prostem času skrbi za to, da se njegovo ime še naprej povezuje z rečmi, ki niso vredne imena nobenega športnika.

Na Instagramu je pred kratkim objavil "šaljivo" fotografijo, ki prikazuje prepoznavne silhuete Michaela Jordana, LeBrona Jamesa in Kobeja Bryanta, poškodovanega Derricka Rosa pa upodablja znak za invalide.

"Kateri znak je popularen na teh ulicah? 1, 2, 3, 4 #začnitetaggati," je odurno zapisal Arenas in požel val kritik. Rose, član Chicago Bulls, je pred dnevi utrpel še drugo zaporedno poškodbo kolena, ki mu bo vzela celo sezono, a Arenas za sočutje do kolega očitno noče niti slišati.

Kaj drugega od nekoga, ki je v slačilnico na tekmo lige NBA prinesel pištolo in se podelal v čevlje soigralca, sicer ni moč pričakovati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.