Novo presenečenje - izpadel lanski finalist

Foto: Epa Marin Čilić
Presenečenj letos v Wimbledonu ne manjka.
Oglej si celoten članek

Četrti dan tretjega letošnjega grand slama se je poslovil tretji nosilec Marin Čilić. V drugem krogu je Hrvat sicer dobil uvodna dva niza s 6:3 in 6:1, nato pa je bil dvoboj zaradi dežja v sredo zvečer prekinjem. Ko ga je v četrtek nadaljeval, je izgubil preostale tri nize (4:6, 6:7 in 5:7). Za lanskega finalista Wimbledona je bil usoden 82. z jakostne lestvice ATP, Argentinec Guido Pella. Čilić je storil kar 59 neizsiljenih napak.

Bouchard Teniško igralko med dvobojem motila odprta zadrga na hlačah

Novak Đoković je Horacia Zebellosa premagal v treh nizih s 6:1, 6:2 in 6:3. A ni šlo brez drame. V tretjem nizu je moral vzeti zdravniški odmor. Fizioterapevt mu je zmasiral levo stegensko mišico. A nato je 31-letnik lahko nadaljeval in dosegel svojo 60. zmaga v Wimbledonu. V treh nizih je iz drugega kroga napredoval tudi Rafael Nadal. Kazahstanca Mihajila Kukuščkina je premagal s 6:4, 6:3 in 6:4.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.