Šport
12811 ogledov

Teniško igralko med dvobojem motila odprta zadrga na hlačah

Eugenie Bouchard
Tudi prestižni Wimbledon ni več to, kar je bil.

Teniški turnir na sveti travi je dolgo veljal za nekoliko drugačnega, pravila so strožja kot v Melbournu, Parizu in New Yorku, tradicija v Wimbledonu pa ima precej pomembno mesto. Tenisači in tenisačice še vedno igrajo predvsem v belih oblačilih, vozniku formule 1 in večkratnemu svetovnemu prvaku Lewisu Hamiltonu pa so tako pred tremi leti zaradi neprimernega oblačila zavrnili vstop v Royal Box. Moški, ki si želijo iz te lože ogledati dvoboj, morajo obvezno nositi suknjič, kravato in čevlje.

marija šarapova eugenie bouchard Brez milosti Šport "Ona je goljufivka, tega ne bi smeli dovoliti"

A tudi pedantnim Britancem se tu in tam pripeti nevšečnost pri oblačenju, na eno takšnih je na twitterju opozorila nekdanja finalistka Wimbledona, kar organizatorjem zagotovo ni bilo všeč. Kanadčanka Genie Bouchard, ki je leta 2014 zaigrala v velikem finalu, je v zadnjih letih žela pozornost predvsem zunaj teniških igrišč, tokrat pa se je morala na glavni turnir prebiti skozi kvalifikacije. V več kot letu dni se je zgodilo, da je zapored dobila tri dvoboje, v prvem kolu pa je nato premagala Britanko Gabrielo Taylor s 6:0, 4:6 in 6:3.

Caroline Wozniacki, swimsuit edition Swimsuit edition 2017 Šport Ko teniške igralke pozirajo v kopalkah

Bouchardovi je med dvobojem sicer imela težave z osredotočenostjo na igro. "Eden od pobiralcev žogic je imel odprto zadrgo. Vsakič, ko mi je vrgel žogico, da bi servirala, nisem mogla nehati buljiti v to," je na twitterju zapisala Kanadčanka in sprožila burno razpravo. Mnogi so bili mnenja, da bi bil teniški igralec za podobno izjavo že vržen iz takšnega turnirja kot je Wimbledon.

Bouchardova se na takšna mnenja ni ozirala, celotni situaciji je namenila še en čivk: "Vseskozi sem razmišljala, če bi mu morala povedati. Mislite, da bi mu morala?".

 Eugenie Bouchard Obljuba dela dolg Šport Lepa tenisačica odšla na zmenek z navijačem

Komentarjev 2
  • NeAnonimni 12:15 05.julij 2018.

    Povedala je svetu, njemu pa ni.. to so babe..

Sorodne novice