Novomeščani gostovali pri evroligašu

Foto: Crvena zvezda mts
Foto: Crvena zvezda mts
Košarkarji novomeške Krke so na tekmi 5. kroga lige Aba v Beogradu izgubili proti Crveni zvezdi z 62:88 (15:18, 29:44, 46:67).
Oglej si celoten članek

Zasedba iz Novega mesta je v srbski prestolnici doživela četrti poraz v regionalnem tekmovanju. Po Cedeviti Olimpiji, Igokei in Ciboni je bila od nje danes boljša tudi Crvena zvezda, vodilna in poleg Budućnosti iz Podgorice edina ekipa s 100-odstotnim izkupičkom v ligi Aba. Krka je doslej edino zmago dosegla v tretjem krogu, ko je v gosteh premagala Zadar.

Izbranci gostujočega trenerja Vladimirja Anzulovića so bili v uvodni in večji del druge četrtine povsem konkurenčni papirnatim favoritom dvoboja. Po desetih minutah igre so zaostajali za tri (15:18), v 17. minuti pa za pet točk (25:30). Novomeščani pa so nato v končnici prvega polčasa močno popustili in Beograjčanom dopustili, da so naredili delni izid 15:4, tako da so na veliki odmor odšli z zaostankom 15 točk (29:44).

Dolenjska ekipa v drugem polčasu ni bila kos "evroligaški" Crveni zvezdi, ki je izkoristila širši nabor kakovostnih igralcev in zanesljivo zmagala.

Pri Krki sta bila tokrat najbolj učinkovita Adin Vrabac s 13 in Jure Škifić z 11 točkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.