Novost uspešno prestala prvi test

Foto: EPA
Foto: EPA
Dan pred koncem Eura 2016 je krovna zveza Uefa še enkrat podprla sedanji sistem tekmovanja, kjer je v Franciji prvič nastopilo 24 ekip.
Oglej si celoten članek

Na zasedanju izvršnega odbora Uefe so izrazili zadovoljstvo z dosedanjim potekom letošnjega Eura, ki se bo končal z nedeljskim finalom med Francijo in Portugalsko.

Izvršni odbor se je v sporočilu za javnost zahvalil vsem, ki so pomagali pri izvedbi Eura 2016, ter poudaril, da so pri Uefi zelo zadovoljni z novim sistemom, ker poudarja tekmovalnost med 24 sodelujočimi ekipami.

Nekaj dvomov o tem, ali je sistem uspešno prestal test, je v petek vzbudil direktor tekmovanja Giorgio Marchetti. Dejal je namreč, da ni povsem prepričan, ali bo Uefa tudi v prihodnosti ostala pri tem številu, kot največjo težavo je izpostavil vstop četverice tretjeuvrščenih v osmino finala, saj do konca zadnjega dne predtekmovanja ni znano, katere ekipe si bodo ob prvo- in drugouvrščenih še priborile vozovnice za izločilni del.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.