Nudil pomoč poškodovanemu soigralcu in medtem zatresel mrežo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Napadalec se je moral v trenutku odločiti. Odločil se je za zmagoviti zadetek.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Maccabi Petach Tikve Mouhamadou Habib Habibou se je izkazal z zmagovitim zadetkom na gostovanju pri Maccabi Netanyi. V neobičajnih razmerah je dosegel edini gol na tekmi.

Škandal Vratar nokavtiral sodnika zaradi enajstmetrovke v 91. minuti

Habibou je namreč tekom akcije, ki se je zaključila z zadetkom, pomagal poškodovanemu soigralcu, ki je ležal na tleh. Poizkušal ga je spraviti spet na noge, a pri tem ni bil najbolj uspešen.

Ko je ugotovil, da se njegov soigralec ne more vstati, da gre za resnejšo poškodbo, je začel mahati proti zdravniški službi, da naj priskočijo na pomoč. Pri tem pa je naenkrat opazil napako vratarja Netanye ter se odločil hitro odreagirati.

Žogo, ki je vratarju pobegnila iz rok je na hitro pospravil v mrežo, nato pa si ni niti dal duška s slavjem, pač pa se je takoj spet posvetil svojemu poškodovanemu soigralcu.

Spletni hit Oče leta: Poskrbel, da sin obrani strel

Vse za zmago Bizarna taktika jim je spodletela

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.