NY Yankees slavijo

Foto: Žurnal24 New York Yankees imajo višjo povprečno plačo kot Real Madrid. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
New York Yankees so v šesti tekmi velikega finala severnoameriške bejzbolske lige MLB premagali Philadelphio Phillies in sedemindvajsetič v zgodovini osvojili prvenstvo.
Oglej si celoten članek

Bejzbolsko moštvo severnoameriške lige MLB New York Yankees si je za letošnje leto priigralo naslov prvaka. Ekipa iz "velikega jabolka" je zmagala na šesti tekmi "World Series", naslova prvaka pa so si Jenkiji priigrali proti branilcem naslova Philadelphia Phillies. Za Jenkije je to prvi naslov po letu 2000 in skupno 27. v zgodovini.

New York Yankees je bili za četrto zmago v šesti tekmi, ekipi sta igrali na štiri zmage v sedmih tekmah, od Phillies boljši s 7:3, njihov odbijalec, Japonec Hideki Macui, pa je na tekmi izboljšal 49 let star rekord finala, s tem ko je na eni sami tekmi žogo šestkrat odbil za celoten krog, s čimer si je priigral tudi naziv najkakovostnejšega igralca finala MVP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.